Home VVRLJ Aanmelden VVRLJ

Aanmelden VVRLJ

AddThis Social Bookmark Button

Om lid te kunnen worden van VVRLJ dient U uitgezonden te zijn geweest onder de vlag van het Regiment Limburgse Jagers (BLJ) danwel als Limburgse Jager individueel uitgezonden te zijn geweest.


Voor alle duidelijkheid: het lidmaatschap van VVRLJ is dus onafhankelijk van de veteranenstatus zoals die door de regering is vastgelegd. Overigens heeft op 1 november 2011 de Tweede Kamer ingestemd met de nieuwe veteranenwet, waardoor ook actief dienende militairen de veteranenstatus krijgen. Deze wet dient nog wel door de Eerste Kamer te worden goedgekeurd, maar omdat de Tweede Kamer unaniem van mening was dat dit doorgang moet vinden is de verwachting dat dit gaat snel zal worden ingevoerd.


Bij het lidmaatschap worden ook de partners en de achterban van veteranen betrokken.


Aanmelding als lid van de VVRLJ kan door het downloaden van het aanmeldingsformulier; Dit dient ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd via mail of post (indien per mail bijvoorbeeld scannen ivm handtekening!). Adresgegevens vind u op het formulier. Als kandidaat-lid dient u de statuten en het huishoudelijk reglement door te nemen. Deze zaken vind u hier op de website. Na ontvangst van het verschuldigde lidmaatschapsgeld krijgt u schriftelijk antwoord op uw aanmelding waarin tenminste de ingangsdatum van uw lidmaatschap wordt vermeld. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 12,50 per jaar.


Download hier het aanmeldingsformulier (Word doc)

 

De ledenadministratie wordt gevoerd door de Sectie S1 van 42 BLJ.
U kunt hen bereiken via de mail VVRLJ@mindef.nl en per post:


Ledenadministratie VVRLJ,

RVS kazerne Postbus 33,

5688 ZG Oirschot

Meest gelezen