Home VVRLJ intro Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar

AddThis Social Bookmark Button

janbakker

In het nieuwe jaar is er ook weer van alles te melden. Zoals de oud korporaal b.d. Jan Bakker (81) die al vele jaren in Australië woont. Zijn baret met het Limburgse Jagers embleem draagt de geboren Heerlenaar met trots. Opgekomen in de toenmalige Frederik Hendrikkazerne in Venlo, en is in zijn herinnering alleen maar op oefening geweest in Duitsland en Frankrijk. La Courtine: prachtig was dat. Jan komt naar Nederland om zijn broer in Den Haag te bezoeken. Maar ik ben er ook snel weer weg: het is er te koud en veel te druk.

 

 

angel month afghanistan2

Bij de charlie cie was het weer tijd voor de uitreiking van de "Guardian Angel of the month". Een beloning die maandelijks terugkomt voor alle Nations binnen de Force Protection Compagnieen in Afghanistan. De charlie cie draait op dit moment de Resolute Support Missie in Afghanistan. De taak daarin is voornamelijk gericht op het uitvoeren van persoonsbeveiliging en het leveren van Force Protection, gedurende de verplaatsingen.

 

 

Verder zijn er in de besloten groep 42 BLJ op facebook een aantal foto's geplaatst van lichting 80-5 Bravo cie, een stel ijzervretende Bulldogs van 1989-90, en de paintball club in 1992. Bent u geen lid van deze pagina op facebook, dan kunt u zich aanmelden op https://www.facebook.com/groups/42BLJ/.

 

80-5

bcie1989-90
paintball1992