Home VVRLJ

Vereniging Veteranen Regiment Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button

logovvrlj

Heel veel Limburgse Jagers hebben een of meerdere uitzendingen achter de rug. Die uitzendingen geven die Limburgse Jagers de Veteranenstatus. Omdat er een besluit is genomen dat alleen Veteranen die verenigd zijn vanaf 2013 nog ondersteuning krijgen vanuit het Ministerie van Defensie is het van belang om allemaal lid te worden. Lid worden van de VVRLJ geeft ons allemaal dat voordeel bij het organiseren van allerlei activiteiten. Daarbij blijft de band met het eigen missieverband bestaan.

UPDATE!! BLJ Balkan reünie naar 2021 verplaatst

AddThis Social Bookmark Button

blj-balkan

UPDATE!!

 

Beste BLJ BALKAN veteranen (cq vrienden van ...), even een update v.w.b. reunieplanning.
Daar waar in een vorig bericht de datum van 06 juni is komen te vervallen wil ik jullie bij deze informeren dat we de reünie gaan doorschuiven naar 2021.
Dit besluit is genomen na het nodige overleg met de organisatoren, BLJ en de facilitaire dienst.
Op dit moment zijn er te veel onzekerheden om de reünie dit jaar door te laten gaan, daarbij komt dat de agenda van het bataljon in september en oktober al weer vol begint te lopen. Doorschuiven naar de herfst of de winter lijkt ons ongewenst. Om te voorkomen dat, a.g.v. ‘last minute’ planning de uitvoering onder de maat is en er wellicht minder mensen komen, willen we jullie op dit moment zekerheid geven.
Erg jammer aangezien ik jullie graag de ‘hand had geschud’.
Volgend jaar een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Uiteraard wordt de eigen bijdrage teruggestort bij de mensen die deze al hadden voldaan.

 

Voor nu ‘stay safe’.

 

Met warme Limburgse Jagersgroet, namens het organiserend comité,

Huub Klein Schaarsberg
Mostafa Hilali
Leen Baak
Mark Cappenberg

 

 

Lees meer...

 

VVRLJ reünie dd 11 juli te Oirschot. Update dd 04 juli !!!

AddThis Social Bookmark Button

vvrljreunie11juli2019

Schietprogramma wordt voor de "veteraan buiten dienst" aangepast. Schieten met scherp wordt vervangen door schieten in de KKW sim. C-13 X heeft besloten dat zij niet mogen deelnemen aan het "scherp schieten". Reden is regelgeving vanuit de defensiestaf. Uiteraard kunnen alle deelnemers nog steeds aanmoedigen gebruiken en kun je ook naar de Algemene Vergadering van de VVRLJ komen (incl. lunch).

 

Aanmelden voor het defilé Veteranendag 2019

AddThis Social Bookmark Button

veteraandag

Ook dit jaar kunt u op 29 juni weer meelopen in het detachement van de Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers.

Voor aanmelding gaat u naar Mijn VI op de website van het VeteranenInstituut.

 

https://www.veteraneninstituut.nl/ontmoeten/veteranendag


Verzamelen doen we bij de stand van de VVRLJ, waar onze deelnemers worden voorzien van een shirt (met korte mouwen dit jaar, het wordt mooi weer!) en mogelijk een baseball cap van het Regiment.

Neem voor alle zekerheid ook je baret met embleem mee!

 

Nieuwe versie app voor veteranen

AddThis Social Bookmark Button

unit victor

Hans Nagtegaal heeft speciaal voor veteranen een app ontwikkeld. Ex-militairen houden hun onderlinge band in stand en kunnen op elkaar terugvallen in moeilijke tijden.

 

Veteranen die psychisch in de knel komen, kunnen rekenen op professionele hulp. Maar het kan soms lang duren voordat een ex-militair zelf aan de bel trekt. Een nieuwe app, bedacht en ontwikkeld door Hans Nagtegaal, kan daar voortaan bij helpen.

 

Lees meer...

 

Tot ziens in Den Haag

AddThis Social Bookmark Button

“We zien elkaar over 2 jaar in Den Haag!”. Met die woorden sloot de Britse prins Harry vandaag de 4e editie van de Invictus Games af.

 

500 lichamelijk en geestelijk gewonde militairen hebben een week lang met elkaar gesport op het Olympisch Park in Sydney, Australië. Onder hen 23 deelnemers uit Nederland, die uitkwamen op 11 sportonderdelen. In 2020 zijn de Invictus Games in Den Haag.

 

Klik hier om het hele artikel op defensie.nl te lezen.

 

Lees meer...

 
Meer artikelen...

Meest gelezen