Home SRLJ Nieuws Commando-overdracht commandant 42 Pantserinfanteriebataljon Limburgse Jagers

Commando-overdracht commandant 42 Pantserinfanteriebataljon Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button

comoverdracht-2019-2

Op 8 oktober 2019 kleurde het Vrijthof in Maastricht groen door Limburgse Jagers die bijeenkwamen voor de commando-overdracht van hun bataljonscommandant. Luitenant-kolonel Goossens gaf het vaandel door aan Luitenant-kolonel Plender.

 

 

 

 

comoverdracht-2019-6

Een static show, een opvoering door het reünie orkest, receptie, hoogwaardigheidsbekleders en fraaie woorden verrijkten de plechtigheid.

 

 

 

 

 

comoverdracht-2019-4

Brigadegeneraal en tevens regimentsoudste Limburgse Jagers, Rob Querido verraste Ralf Goossens met het opspelden van het Ereteken voor Verdienste.

 

 

Een waardig afscheid van de uittredende bataljonscommandant, en een mooi begin voor de nieuwe. Ralf, bedankt! Ron, welkom bij de familie!

 

comoverdracht-2019-7

"Beste Limburgse Jagers en volgers, voor mij is er een fantastisch einde gekomen aan de reis die ik de afgelopen jaren met jullie heb mogen maken. De waardering en de woorden van onze regimentsoudste Rob Querido waren gisteren overweldigend. Dank voor de geweldige tijd! Ik draag de facebook pagina over aan mijn opvolger Lkol Ron Plender. Ik wens hem toe dat zijn reis, met jullie, net zo mooi wordt. Voor elkaar, altijd!"

 

comoverdracht-2019-3

comoverdracht-2019-1
comoverdracht-2019-5

Meest gelezen