Home SRLJ De Limburgse Jager

De Limburgse Jager

AddThis Social Bookmark Button

Het blad "de Limburgse Jager" is voor de eerste maal in 1951 uitgegeven en verscheen tot 1975 met regelmaat in diverse uitvoeringen. Vanwege minder animo is destijds gestopt, maar in 1985 verscheen op initiatief van de toenmalige Regimentscommandant Luitenant-kolonel Fontein opnieuw in een vernieuwde vorm ons Regimentsorgaan.

Tot op vandaag worden 3000 stuks verspreid onder donateurs en geïnteresseerden. Alle uitgaven bieden een diversiteit aan onderwerpen uit heden en verleden en leggen het doen en laten van de leden van ons Regiment vast. De laatste tien!! jaar completeert de website mede de verslaglegging van het Regiment van Commandant tot Jager.

We hebben gemeend ook de inhoud van Uw blad "de Limburgse Jager" ook digitaal aan te bieden opdat velen meer dan de 3000 blad lezers kennis kunnen nemen van de inhoud. In de komende tijd zullen ook de bladen uit de voorbije jaren gedigitaliseerd worden en beschikbaar komen op de site.

Als voorzitter hoop ik dat velen dit zullen waarderen en de Stichting met een donatie blijven ondersteunen opdat we ons orgaan blijvend kunnen uitgeven in bladvorm en zo ons Regiment uitdragen onder de leden en de vele geïnteresseerden.

N.C.S.Vroom, voorzitter Stichting.

Limburgse Jager juni 2019

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2019-nr1

Ons magazine de Limburgse Jager staat weer online. Klik hier om ook eens een kijkje te nemen in de keuken van de Alfa cie, de oefening in Schotland of de mortieristen van 1980.

 

Veel leesplezier.

 

Limburgse Jager 2018 nr 2

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2018-nr2

Beste Regimentsgenoten,

Ook dit jaar zijn weer twee magazines Limburgse Jager, waar de laatste hierbij als pdf bijgesloten, verschenen met een inhoud die zowel de actualiteit van de actief dienende jagers betreft als ook die van het verleden. Daarmee leggen we naast U te informeren ook de geschiedenis van het regiment dus van U allen vast voor de toekomst. Dat doen we ook in de Historische Collectie, zoals het nu weer wordt genoemd in onze landmacht. En natuurlijk communiceren we met de website, die hopelijk komend jaar een nieuw “gezicht” krijgt. Via onze facebook kanalen wordt veel gecommuniceerd ook tussen regimentsgenoten van toen en nu.

Lees meer...

 

De nieuwste uitgave van ons magazine De Limburgse Jager

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2017-nr2

Hierbij treft U de nieuwste uitgave van ons magazine de Limburgse Jager met uiteraard informatie over het wel en wee van de vier compagnieën van 42 BLJ met o.a. het verblijf in Litouwen, de Regimentsdag met het

Lees meer...

 

De Limburgse Jager 2017 nr 1

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2017-nr1

De digitale versie van de Limburgse Jager. Veel leesplezier. Klik hier om de Limburgse Jager in pdf te openen.

 

Limburgse Jager 2016 nr 2

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2016-nr2

De Limburgse Jager, het magazine voor (oud) leden van het Regiment en 42 Bataljon Limburgse Jagers, is weer uitgekomen. U kunt ons magazine ook hier lezen door op de link naar het magazine te klikken.

 

De Limburgse Jager 2016 nr 2 (pdf)

 

Wij wensen u veel leesplezier.

 

Limburgse Jager 2015 nr 1

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2015-nr1

De nieuwe Limburgse Jager 2015 is uit. U kunt ons magazine lezen door hier te klikken.

 
Meer artikelen...

Meest gelezen